Pubercursus

De pupbercursus is de perfecte vervolgstap! Niet alleen vanuit de puppy training maar ook wanneer je een geadopteerde hond hebt die je nog moet leren kennen *).

In deze training bouwen we de commando’s verder uit. We richten ons vooral op rust en beheersing. Je wordt door de “stuiterende puber- fase" heen geholpen door middel van een probleemoplossende houding. De puberteit kan lastig zijn en tijdens deze periode heeft elke hond veel persoonlijke aandacht nodig. Je zult merken dat er wat meer "probleempjes" naar boven kunnen komen. Omdat je les krijgt van een gedragsspecialist wordt je hier goed in begeleid en kun je negatief gedrag van je hond voorkomen.

De training is gericht op een positieve, belonende houding. We gaan op zoek naar de motivator voor jouw hond om dingen te willen doen, te willen leren. Zo krijg je je hond spelenderwijs en vanuit respect meer onder controle. Iedere reeks van deze 10-weekse cursus heeft natuurlijk ook leuke spelletjes les en soms een gezellige bos les.

Algemeen:

  • Je hond dient op schema te liggen met de vaccinaties.
  • De pubertraining heeft een duur van 10 weken achter elkaar (eventuele vakantie-pauzes tussendoor).
  • De lessen zijn op locatie en duren +- 45 minuten.
  • Bij slecht weer, denk aan hevige hitte, onweer of hevige regen/sneeuw/hagel worden de lessen een week verplaatst. Je les gaat dus niet verloren.
  • Bij afmelding is er geen mogelijkheid tot inhalen. Wel ontvang je - onder afspraak - alle informatie van de gemiste les zodat je thuis evengoed aan de slag kan.
  • Je komt in een groep app (niet verplicht) waarin alle info zo snel mogelijk wordt gedeeld en je altijd vragen in kunt stellen.

*) In het geval van een herplaatste/semi onbekende hond gaat er altijd een telefoongesprek vooraf om samen te bespreken of deze les inderdaad het beste bij jou past.

Pubercursus

10 lessen

€ 180,-


Inschrijven Pubercursus

Bekijk hier de locatie van de hondenschool

Om je in te schrijven voor de Pubercursus kan je onderstaand formulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

Whatsapp Quispelt
Email QuispeltBel Quispelt